Finn en fru

Det har hänt en del på sims-fronten trots att bloggen blivit lite dåligt uppdaterad den senaste veckan. Har haft en del att stå i och ska iväg nästa vecka så då är det extra mycket att stå i. Men något som jag kan lova är att inom  snar framtid så kommer det att visas ytterligare delar av huset och även en del annat. Faktum är att familjen De Hex gått och blivit ganska välbärgade och deras hem börjar ta form ordentligt.

Men nu. Grace tar verkligen sitt arbete på största allvar.

The Sims 3 Grace förhör annan sim


Ja till och med så stort allvar att hon gladeligen arbetar på sin fritid. Grace tog vägen efter jobbet om gymmet i stan och spanade efter skumma händelser i trakten. Simmarna i stan är minst sagt sammarbetsvänliga.

The Sims 3 Grace rotar i en annan sims sopor


Grace fick upp ett spår som ledden henne rakt in till sin arbetskollega. Måtte hon hitta något skumt! Grace gör just nu allt för att få en befodran inom polisyrket. Även om det innebär att hennes kollegor ligger risigt till.

The sims 3 Lana letar efter en fru till systersonen Kevin

Mitt i Grace polisarbete hittar Lana en riktigt snygg brud som hon mer än gärna skulle se som Kevins alierade fru. Skulle hon vara ett kap? Innan Lana presenterar de båda ungdomarna för varanda vill såklart Lana veta så att bruden inte döljer några lik i garderoben. Lana är mån om att det ska vara en fin fru åt Kevin, en helt utan pengar och annat som kan förstöra för dem.

The sims 3 Brand hos familjen De Hex

Kevin har inte kommit så långt i livet att han lärt sig behörska spisen. En eldsvåda bröt ut just som det nya köket blev färdigrenoverat när Kevin stod mitt upp i matlagningen. Men Kevin blev inte så ledsen för det. Brandmannen var en riktig hotti så Kevin var inte så oroad för att branden skulle bekämpas.

Följ den spännande fortsättningen via bloglovin!bloglovin


Kommentarer

Kommentera


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0