En vålnad med laptop

Ett horribelt ljud fyllde huset De Hex en vanlig torsdags-afton. Det var som Grace befarade. Liemannen gjorde sitt intågande.

Eva dör, liemannen kommer

Eva som just satt och skrev på sin nya roman som skulle göra storsuccé fick besök av Liemannen. Grace och Christoffer var förskräckta. Lana som var iväg och tiggde pengar genom att spela en truddilutt på gitarren tyckte att huset var oerhört tyst och tomt när hon kom hem med de futtiga slantarna hon tjänat ihop.

Spöket Eva, datanörd!

Grace och Christoffer tog en sväng med polisbilen till kyrkogården för att se om det var en plats för Eva. När de kom hem blev de inte förvåpnade över att Evas vålnad satt och spelade datorspel i köket på en sprillans ny laptop. De tog beslutet att göra en fin gravplats på deras egna tomts utkant. På så vis kunde de fortfarande få en skymt av Eva då och då. Intet ont anande dottern Lana trodde dock att Evas vålnad var en ny bekantskap och passade på att göra en vänlig presentation.

Hur skulle hushållet klara av ett liv utan den stora författarens slantar?
Christoffer slutade på jobbet eftersom han misstänkte att snart skulle nog även hans stund vara kommen. De skulle gå en tung framtid till mötes.

Kommentarer
Therese

Hejsan,



Hitta dgíg via mertrafik, så ja bara undra om du skulle kunna kommentera min blogg, så ja får din adress! :)

2009-11-22 @ 18:55:47
URL: http://isset.blogg.se/

Kommentera


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0