Mitt i renoveringen kom kronofogden

Familjen de Hex hade precis fått renoverat sitt hem då den sluga och hemska kronofogden dök upp.Vad kunde blir sämre denna dagen?

Kronofogden

Av någon underlig anledning fick inte kronofogden med sig några föremål trots att familjen De Hex hade glömt sina räkningar i bra många dagar. Det visade sig att just som han skulle ta med sig tv.n så gick den rackarn sönder. Kronofogden åkte hem igen utan att ha fått med sig någonting.
Eftersom gamla Eva De Hex blivit expert på att vara händig på äldre dar så lagade hon tv.n snabbt och lätt. Äntligen kunde de se på tv.n igen.

 

Det visade sig att Lana De Hex blev så knäckt av kronofogdens besök att hon började limma på en av åldringarna i byn. Osmart som hon är så lyckades hon limma på en av de åldringar som dessutom hade rykte om sig att kolavippen vilken dag som helst. Hur skulle detta sluta? Att han dessutom var upptagen med en annan kvinna gjorde Lana ännu mer angelägen om att fånga hans hjärta.


Kommentarer
Linda

Länkar dig på min blogg med, men inte så många som följer min så är kanske inte sån stor reklam ;) hehe. Visste inte att kronofogden kunde "misslyckas" ta grejer.

2009-11-18 @ 17:52:15
URL: http://tadasan.blogspot.com/

Kommentera


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0