Eva De Hex - Bränder spyor och en tjock mage

A sims tale - Eva de Hex kör porslinsbuss

Eva vaknade med en hemsk känsla i magen. Kunde dagen börja sämre än såhär? Eva började bli misstänksam över vad som var på gång. Hon och Christoffer hade trots allt inte varit så varsamma av sig några dagar tidigare. Det var bara att hoppas att jobbet hade mer roligheter att erbjuda. Och ja, det hade det. Eva fick i uppdrag att åka till polisstationen med hemligstämplade dokument och som tack för hjälpen fick hon en liten löneförhöjning på 1 simdollar i timmen. Och med tanke på ekonomin i de Hex huset var det mycket välkommet.

A sims tale - Eva de Hex hus brinner

Väl hemma från jobbet ställer sig Eva och försöker sig på konsten att göra lite tortellini med ostsås. Hon har precis som på morgonen världens otur och får ringa till brandkåren. Sega som de är på brankåren så kommer de långt om länge och släcker branden.

Eva åker till gymmet och tar sig en välförtjänt dush och till på köpet händer något, Evas mage ploppar plötsligt ut och hon förstår att misstankarna var rätt. Eva är gravid.

A sims tale - Eva de Hex berättar om graviditeten

Eva åker raka vägen hem, ringer Christoffer och berättar den underbara nyheten för sin pojkvän. Christoffer flyttar in hos Eva och får ett mindre tillskott i kassan.


Kommentarer
Henrik

Inte mycket till privatliv om man vill gå på muggen hos Eva. I och för sig finns det säkert många fördelar med att ha toastolen vid sängen också.

2009-10-20 @ 11:52:21
URL: http://ola-lawless.net

Kommentera


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0