Födelsedagar, missförstånd och fattigdom

Det blev en födelsedagsexplosion hemma hos familjen De Hex denna dag. Det hela började bra och slutade bra, men vad var det egentligen som hände därimellan?

A sims tale - Legacy Challenge

Eva fick mogna till och äntligen gå från ungdom till vuxen. Hon har längtat efter att få känna sig som en riktig vuxen sim. Det blev en magisk förvandling.


Dagen därpå var det lilla Grace tur att fylla år. Eva kände sig riktigt misslyckad när hon i sin trötthet och surhet råkade fira fel person på kalaset. En av gästerna fick istället all ära och gick plötsligt och oväntat från vuxen till åldring. Hur kunde det gå så fel. Hur skulle Eva få iordning på eländet.

A sims tale - Legacy Challenge

Det visade sig att Christoffer lyckats förstå att något gått fel och räddar situationen genom att köpa en ny födelsedagstårta till det riktiga födelsedagsbarnet. Grace växer upp och blir ett skolbarn. Nu kanske äntligen Eva och Christoffer kan få lite kvalitetstid tillsammans, småbarnslivet är ett krävande jobb.

Till på köpet lyckas Christoffer få en befodran och även löneförhöjning och bonus. För pengarna bygger de ut kök och badrum men en miss i planeringen gör att de måste sälja en del möbler trots allt för att Grace ska kunna få en riktig säng att sova i.

Följ bloggen på bloglovin för att inte missa den spännande fortsättningen.bloglovin



Kommentarer

Kommentera


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0